Dagamocbai Nature

Dagamocbai Nature

Giao diện với hình ảnh thiên nhiên rộng lớn cùng sông nước và cây cầu hùng vĩ với biểu tượng rồng đầy mạnh mẽ ở phía đầu cầu

What is Dagamocbai Nature?
Dagamocbai Nature is an Edge add-on that immerses users in a stunning natural landscape, featuring a combination of majestic rivers, bridges, and a powerful dragon symbol. This visually captivating interface provides a serene and refreshing environment, while the dragon icon adds a unique and inspiring touch.
Stats
By: Duc Quy
Users: 54 ▼ -8
Version: 1.0 (Last updated: 2023-06-03)
Creation date: 2023-06-03
Risk impact: Moderate risk impact
Risk likelihood: Moderate risk likelihood
Manifest version: 3
Permissions:
  • tabs
Size: 6.49M
Stats date:

Other platforms

Not available on Chrome
Not available on Firefox
Want to check extension ranking and stats more quickly for other Edge add-ons? Install Chrome-Stats extension to view Chrome-Stats data as you browse the Edge Add-on Store.
Chrome-Stats extension
Summary

Giao diện này đưa người dùng vào một cảnh thiên nhiên rộng lớn, nơi có sự kết hợp độc đáo giữa sông nước và cây cầu hùng vĩ. Hình ảnh chụp lại một cảnh quan tự nhiên tuyệt đẹp, mang đến một không gian yên bình và tươi mát.

Đặc điểm nổi bật của giao diện là biểu tượng rồng đầy mạnh mẽ được đặt ở phía đầu cây cầu. Biểu tượng rồng mang đậm ý nghĩa về sức mạnh, sự bảo hộ và may mắn trong nhiều văn hóa. Hình ảnh rồng tạo điểm nhấn độc đáo cho giao diện và tạo cảm giác mạnh mẽ, truyền cảm hứng cho người dùng.

Giao diện này kết hợp giữa vẻ đẹp tự nhiên tươi tốt và một yếu tố văn hóa mang tính biểu tượng, mang đến trải nghiệm trực quan hấp dẫn và gợi lên sự kỳ vọng và tò mò cho người dùng.

Safety
Risk impact

Dagamocbai Nature may not be safe to use and it requires some risky permissions. Exercise caution when installing this add-on. Review carefully before installing.

Risk likelihood

Dagamocbai Nature is probably trust-worthy. Prefer other publishers if available. Exercise caution when installing this add-on.

Upgrade to see risk analysis details
Screenshots